Hollow Professional Trader (HPT) Video Series

TEKNIK BUAT DUIT EXTRA SEHINGGA RM1000 MELALUI PELABURAN SAHAM

Belajar Cara Buat Duit Dengan Saham Bersama Bekas Trader Bank Pelaburan Malaysia Juga Bekas Pengacara Dan Penganalisis
Nadi Ekuiti Rancangan TV Saham Berbahasa Melayu di Bernama News

Kelas Hollow Professional Trader(HPT) sesuai untuk:

As Seen On

saham

Firdaus Ismail-Trader Dan Teknikal Analisis Coach

DARI MEJA TRADING FIRDAUS ISMAIL

Kepada Semua Trader,

Bayangkan,anda memulakan hari anda seperti biasa pergi ke kerja tetapi pada masa sama anda merupakan part time trader yang mana ada melabur di dalam pasaran saham dan mendapat keuntungan yang mana menjadi  extra income kepada anda. Ini akan jadi lagi best jika anda menjadi Fulltime Trader yang mana tugas anda membuat keuntungan dari rumah.

Cuba anda bayangkan kebarangkalian peluang ini dan apa yang dapat anda realisasikan di dalam kehidupan anda?

Apakah maksudnya keadaan ini kepada keluarga anda?…
Kepada masa depan anda?…
kepada kehidupan anda?…

Baiklah mari saya tanyakan satu soalan terlebih dahulu kepada anda:

Adakah anda sudah menjumpai cara untuk membuat keuntungan di dalam pasaran saham secara konsisten?
Satu keadah yang mana dapat membantu anda di dalam trading tanpa merasa takut dan menyebabkan akaun anda kehilangan modal beratus ringgit dan ribu malahan puluhan ribu?

Adakah anda sudah mempunyai satu TEKNIK dan TRADING SISTEM yang bagus yang mana membantu anda membuat keuntungan di dalam pelaburan saham?

Jika belum saya syorkan anda terus membaca website ini. Bukan sahaja kami akan tunjukkan bagaimana anda mampu belajar teknik buat duit dengan saham dengan cara MUDAH dan TERATUR bahkan teknik ini sudah membantu ribuan bekas pelajar kami dalam menjadi PELABUR SAHAM BERJAYA.

SAYA TUNJUKKAN BUKTI YANG SAHAM BOLEH BUAT DUIT...KALAU SAYA BOLEH SAYA PASTI ANDA PON PASTI BOLEH!!!

RM100, RM300, RM500 bahkan RM1000 itu jumlah DUIT EXTRA yang mampu dicapai melalui SAHAM.Tetapi anda mesti ingat! DUIT EXTRA ini dapat jika kena ILMU dan TEKNIK yang betul. Baiklah mari saya tunjukkan antara saham yang saya buat keuntungan.Yang lebih menarik saya hanya menggunakan modal pelaburan sebanyak RM6000 sahaja.Apa anda tak percaya? Ok,jom tengok statement dibawah yang mana menunjukkan tarikh saya membuat belian iaitu diwakili oleh simbol P dan tarikh saya menjual saham terbabit yang mana diwakili dengan simbol S. Kesemua saham ini saya buat keuntungan dengan TEKNIK Hollow Professional Trader (HPT)

kelas saham
belajar saham
kelas saham

LAGI ANTARA KEUNTUNGAN YANG DIBUAT MELALUI SAHAM

kelas saham

TRANSAKSI SAHAM SEPANJANG 6 BULAN YANG LEPAS WALAU PASARAN DALAM KEADAAN TAK MENENTU

belajar saham

ANTARA TESTIMONI DARIPADA ALUMNI KAMI

Q

LAGI PENDAPAT MEREKA YANG TELAH MENGIKUTI KELAS SAHAM KAMI

belajar saham
saham
kelas saham
belajar saham
kels saham
belajar saham
kelas saham baru

TESTIMONI DARI ALUMNI KAMI SEJAK TAHUN 2018

belajar saham

Some Feedbacks

Apa Orang Kata Mengenai Kami

CHE MOHD ANIS
PART TIME TRADER

MUZAFFAR
FULL TIME TRADER

Siapa Firdaus Ismail?

Saham Sebagai Side Income

Pelaburan saham boleh dijadikan sebagai side income. Tengok contoh pelabur-pelabur di US dan Hong Kong yang menjadikan saham sebagai sumber pendapatan tambahan. Kita di Malaysia bila lagi sebab asyik kena dengan skim pak man telo je.

Pulangan Melebihi 20 Peratus Setahun

Bila diberitahu bahawa pelaburan saham mampu memberi pulangan sehingga 20 peratus setiap tahun masih ramai pelabur di luar sana yang ragu-ragu. Kalau kita tengok balik kesemua instrumen simpanan dibank atau institusi pelaburan kesemuanya melibatkan transaksi di pasaran saham.

Patuh Syariah Dan Sah Disisi Undang-Undang

Pelaburan saham ini telah disahkan patuh syariah oleh Penasihat Syariah Security Commision Malaysia. Sebab tu jangan membuta tuli menuduh bahawa pelaburan saham ini haram. Bahkan pelaburan ini telah diluluskan oleh Bank Negara Malaysia.

ANDA WAJIB BELAJAR HOLLOW PROFESSIONAL TRADER JIKA ANDA..

Baru Nak Bermula

Anda baru nak bermula melabur di dalam pelaburan saham

Keuntungan Melebihi Tabung Haji dan ASB

Anda merancang untuk membuat keuntungan melebihi Tabung Haji dan ASB

Keuntungan Secara Konsisten

Anda yang dah mula melabur tetapi masih belum membuat keuntungan secara konsisten di dalam pelaburan saham.

Sumber Pendapatan Sampingan

Anda membuat perancangan yang bermatlamatkan nak jadikan saham sebagai satu sumber pendapatan sampingan

Suri Rumah

Anda merupakan seorang Suri rumah yang ada masa untuk membuat pendapatan sampingan

Ingin Mempunyai Simpanan Masa Depan

Anda berkerja sendiri dan ingin mempunyai simpanan masa depan dengan tujuan bersara dan ingin mengembangkan keuntungan syarikat anda.

TRADER INSIGHT GROUP

Bertindak sebagai support group dan juga insight dalam menganalisis saham berpotensi membuat keuntungan.Kesemua members yang berada di dalam group ni sudah menguasai TEKNIK HPT FAST GAME yang dipelajari melalui ONLINE PORTAL PEMBELAJARAN TWC. Tugas moderator adalah mengawal dan perbetulkan apa salah.Yang penting life time support

Introducing

Portal Pembelajaran Hollow Professional Trader

Kami tahu kebanyakkan pelabur baru akan mengalami masalah ini:

1-Teknik dan istilah digunakan susah difahami.

2-Kebanyakkan kelas hanya mengajar basic dan perlu beli kelas lain untuk advance/pro teknik dengan harga mahal.

3-Support selepas kelas yang mana limited dan kalau nak lebih kena berbayar.

Bagaimana kalau kami katakan bahawa semua masalah ini kami dapat bantu bahkan selepas anda mengikuti PROGRAM PEMBELAJARAN HOLLOW PROFESSIONAL TRADER kami jamin dan pasti anda mampu untuk membuat keuntungan di pasaran saham.

Kelebihan kelas Hollow Professional Trader (HPT)

1-Semua proses pembelajaran dilakukan secara online. Anda boleh belajar pada bila-bila masa mengikut masa anda free.

2-Setiap minggu kelas ulangkaji dilakukan melalui online meeting yang mana anda boleh bertanya utk fahamkan teknik dan pada masa mendengar case study bagaimana HPT digunakan.

3-Stock pick mingguan yang mana kami tunjukkan analisis kaunter boleh buat duit dan bagaimana menggunakan money management yang diajar.

4-Review mengenai pasaran yang mana kami tunjukan dan ceritakan situasi pasaran dan pada masa sama kami bg strategi apa yang patut digunakan.

5-Group telegram yang digunakan untuk update info penting dan bagi membantu pelabur baru memahami situasi pasaran dan strategi boleh digunapakai.

3 JENIS PAKEJ PEMBELAJARAN BAGI HOLLOW PROFESSIONAL TRADER (HPT) :

PAKEJ HPT FAST GAM|E-RM2799

Short Term Trading –
+Teknik buat keuntungan dalam tempoh 3 ke 15 hari berkerja.
+Teknik ni khas untuk anda jadikan sebagai sumber pendapatan.
+KELAS ULANGKAJI ONLINE SETIAP MINGGU yang dilakukan setiap ISNIN malam.
+Case Study Untuk Memahami SIGNAL HPT.
+Anda juga akan dapat TIP dan KAUNTER BERPOTENSI untuk buat keuntungan.
+Support sepanjang masa di dalam group telegram.
+Pakej ini merangkumi 3 strategi: Short Term, Medium Term dan Long Term

P/S:KESEMUA VIDEO PEMBELAJARAN, SUPPORT GROUP DAN KELAS ULANGKAJI MINGGUAN ANDA DAPAT NIKMATI ALL TIME ACCESS BERMAKSUD TIADA TARIKH LUPUT.

GUNA KOD DISKAUN-"SAHAM" SEMASA CHECKOUT UNTUK DAPATKAN 10% DISKAUN BAGI PAKEJ HPT FAST GAME MENJADI RM2519 (TERHAD UNTUK 100 ORANG SAHAJA)

PAKEJ HPT SWING GAM|E-RM899

Medium Term Trading –
+Teknik ini sesuai bagi mereka yang berkerja siang hari.
+Teknik buat keuntungan tempoh 10 ke 30 hari.
+Teknik ini sesuai untuk mereka yang mencari extra income sambil berkerja.
+Support sepanjang masa di dalam group telegram.
+Pakej ini merangkumi 2 strategi:Medium Term dan Long Term.

PAKEJ HPT STARTER PACK-RM49

Newbie Trader –
+Khas bagi mereka yang baru nak belajar mengenai saham.
+Di dalam pakej ini anda akan diberikan video siri basic pelaburan saham.
+Cara-cara membeli dan membuat keuntungan Saham IPO.
+Pakej ini turut disediakan EBOOK lengkap merangkumi dari asas sehingga cara trading saham yang betul khas bagi mereka yang Zero knowledge mengenai saham.

CONTOH VIDEO PEMBELAJARAN

Hollow Professional Trader (HPT) video series sesuai bagi semua golongan walaupon anda tidak mempunyai ilmu asas pelaburan. Ini kerana kesemua maksud dan definisi diterangkan menggunakan ayat mudah dan senang difahami.

Bonus

Khas bagi mereka yang membeli PAKEJ HPT FAST GAME,HPT SWING mahupon HPT STARTER PACK anda akan mendapat 2 BONUS iaitu:

BONUS 1 - Initial Public Offering (IPO)

Dalam video ini kami akan tunjukkan bagaimana anda membuat keuntungan melalui saham IPO. Teknik rahsia ini masih tidak dikongsikan kepada mereka diluar sana. Kami akan tunjukkan dari cara memohon saham IPO terbabit dan pada masa bagaimana anda analisis samada saham ipo terbabit mampu memberi keuntungan dengan risiko rendah

BONUS 2 - CARA GUNA KLSE SCREENER

Ramai kata apa software terbaik untuk saya guna dalam membuat kajian saham di malaysia? jawapn kami KLSE SCREENER. Yer di dalam video bonus ini kami tunjukkan bukan saja cara guna bahkan maksud dan bagaimana cara kami gunakan KLSE SCREENER dari segi Fundamental Analisis,Teknikal Analsis dan News dari bursa dalam mempengaruhi keputusan pelaburan anda.

Apa yang anda boleh capai dengan skill pelaburan saham
HOLLOW PROFESSIONAL TRADER yang anda pelajari?

Saya tak pasti apa yang anda inginkan dalam hidup anda.

Mungkin anda mahukan extra income? (Bayangkan kalau anda dapat extra income at least 5% per month hanya dengan spend masa beberapa jam je seminggu)

Atau mungkin anda nak cari duit lebih tanpa berkerja dengan orang? (tak salah pun macam tu) Travel serata dunia, renovate rumah, bayar hutang, mula berumah tangga, tolong orang susah, sedekah banyak-banyak, atau apa-apa sahaja dengan duit yang dapat.

Sejujurnya saya tak kesah apa anda nak buat selepas dapat extra income dari trading. Saya hanya nak tolong anda jana income melalui trading dengan cara yang betul.

Sekarang anda ada dua modul pilihan:

HPT SWING TRADE

Modul ni ada dua teknik yg mana satu teknik pelaburan nilai. ni usually jenis buy and hold based on fundamental dan juga nk main dividen play. manakala satu modul lagi hpt momentum and swing yang mana plan hold average 2 ke 4 minggu satu kaunter
RM 899
  • Normal Price RM1996
FAST SELLING

HPT FAST GAME

Modul ni ada tiga teknik.Teknik paling terbaik HPT FAST GAME adalah sesuai untuk mereka nak buat duit cepat dalam 3-7 hari. 2 modul lagi adalah teknik pelaburan nilai dan teknik momentum dan swing yang mana hold average 2 ke 4 minggu satu kaunter.
RM 2799
  • Normal Price RM4595
Popular

Apa perasan anda kalau berjaya dapat hasilkan extra income dengan trading saham?

Dan what if kalau anda berjaya buat secara consistent setiap bulan?

Pilihan di tangan anda.

"The Long Road"

Teruskan dengan apa yang anda buat. slow2 belajar sendiri, lalu jalan yang unique dengan trial and error

VS

“The Shortcut“

Praktikkan teknik yang solid dan berkesan, yang dah berjaya tolong beribu orang menjadi independent trader.

Soalan Lazim

Ada rasa sikit-sikit bantahan dalam hati yang menghalang untuk buit duit dengan trading. Dapatkan semua jawapan kat sini.

Kelas saham HPT menekankan dari basic sehingga ke teknik pro yang mana diguna pakai oleh trader di wallstreet dan london stock exchanged(LSE).Selain itu teknik ini sudah dipermudahkan supaya mereka yang tidak mempunyai basic knowledge juga mampu untuk memahami dan menggunakan selepas kelas.
Video ini kami pecahkan bersesuaian dengan matlamat dan masa anda berkerja yang mana kesemua teknik ini akan membantu anda di dalam membuat keputusan yang tepat apabila melabur.
Tidak rugi kiranya anda membeli package bundle kami yang mana merangkumi semua teknik dan pada masa sama pada harga yang lebih menjimatkan
Di dalam webinar kami akan ajarkan bermula dari asas sehingga ke teknikal analisis yang mana akan digunakan di dalam membaca signal membeli dan membuat keuntungan di dalam pasaran saham.Selain itu kami juga turut membuat perbincangan dan review kaunter-kaunter yang berkemungkinan boleh membuat duit secara mingguan di dalam webinar dan jika mempunyai persoalan yang anda kurang faham apabila belajar melalui video boleh tanyakan di dalam webinar terbabit.
Market update ini kita hanya beri tahu kemana arah pergerakkan pasaran saham bursa malaysia dan pada masa sama kita akan bercerita sektor-sektor yang boleh kita lihat dan pantau untuk minggu terbabit dan terbuka kepada semua.
Webinar pulak khas kepada mereka yang membeli video Hollow Professional Trader (HPT) V-Series yang mana di dalam webinar terbabit kami akan bercerita mengenai pergerakkan pasaran saham,sektor-sektor dan juga saham-saham yang boleh anda pantai berdasarkan teknik Hollow Professional Trader (HPT) V-Series.
Teknik hollow merupakan satu teknik yang mana kita akan beli sesuatu saham terbabit sebelum saham terbabit memulakan pergerakkan naiknya.Selalunya matlamat teknik hollow adalah membeli at bottom(bawah) dan cuba jual apabila saham mula bergerak naik. Tempoh pegang saham pulak bergantung kepada matlamat anda.
Jika anda membeli Hollow Professional Trader (HPT) V-Series anda akan mempunyai akses kepada video pembelajaran dan webinar diskusi selama setahun
Selepas anda mengikuti pembelajaran Hollow Professional Trader (HPT) V-Series selalunya pihak kami akan bimbing anda melalui video webinar yang mana melalui webinar ini anda akan diajar selaras dengan teknik yang anda belajar di dalam video.

Sebelum anda mula trading atau invest saham, tonton dulu FREE video series Pengenalan Saham!

9 Perkara Anda Wajib Tahu SEBELUM Nak Trade Saham

Anda akan belajar strategi mudah melabur saham yang mana dengan strategi ini, anda boleh guna pakai secara langsung tanpa tunggu-tunggu.

Selain itu, anda akan dapat akses Private Group Telegram. Dalam Group ini akan dikongsikan:

  • Market Update – dapat ketahui situasi keadaan market semasa samada sesuai beli atau tidak.
  • News Update – news-news impak yang terkini yang dapat beri impak kepada saham.
  • Sektor review – sektor mana yg sedang naik dan sesuai dibeli